Semnarea acordului de implementare a proiectului româno-georgian în domeniul supravegherii maritime

Astăzi, 4 iunie, a fost semnat acordul proiectului „Implementarea pachetului NATO pentru Georgia " (a doua ediție). Proiectul este derulat de RoAid în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din România și având ca beneficiar Poliția de Frontieră din Georgia.

Acordul a fost semnat de Cătălin Harnagea-Director General al RoAid, Cristian Cicu, director al Gărzii române de Coastă, Ionel Pavel-șef al Serviciului de Supraveghere şi Control Naval din cadrul Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și de Teimuraz Kekelidze, șeful Poliției de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Georgia.

În timpul vizitei în Georgia, delegația română a fost însoțită de E.S. Liviu Horumba, ambasadorul României la Tbilisi.

Proiectul urmărește îmbunătățirea performanței structurilor specializate din Georgia în domeniile de compenteță pentru supravegherea frontierelor maritime, înscriindu-se în obiectivul de dezvoltare durabilă de asigurare a păcii, justiției și funcționării unor instituții eficiente în țările în curs de dezvoltare.

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support