RoAid a semnat un Memorandul de Înțelegere cu Banca de Export-Import a Coreei de Sud

În data de 9 decembrie, Directorul General al RoAid Cătălin Harnagea și președintele KEXIM Moon-kyu Bang au semnat la Seul, în Coreea de Sud, un Memorandum de Înțelegere între Agenția de Cooperare Internațională a României (RoAid) ș Banca de Export-Import a Coreei de Sud (KEXIM).

Memorandumul are ca obiectiv consolidarea relațiilor româno-coreene pentru derularea unor proiecte comune de dezvoltare în țări din Africa, Orientul Mijlociu, regiunea Mării Negre, Europa de Est și Balcanii de vest.

Totodată, prin memorandumul de înțelegere, RoAid și KEXIM vor colabora pentru a-și împărtăși cunoștințele și experiența în sprijinirea programelor de dezvoltare în domeniul schimbărilor climatice și al infrastructurii.

KEXIM a fost însărcinat să opereze Fondul de cooperare pentru dezvoltare economică (EDCF) de către guvernul coreean pentru a oferi sprijin în construirea infrastructurii socioeconomice în țările în curs de dezvoltare.

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support