Se incarca...

Povești românești de solidaritate în lume

15 aprilie 2016

Seria de articole Povești românești de solidaritate în lume este realizată în cadrul proiectului România solidară în lume, implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și finanțat parțial de către MAE prin intermediul RoAid. 


Pragmaticul

Ștefan Roman este un profesionist din domeniul cooperării pentru dezvoltare care crede în rezultate concrete. Crede în schimbările vizibile, pentru că el a reușit să facă astfel de schimbări.

Citește în continuare

Salvarea Gabrielei

Viața Gabrielei Teleman e punctată de momente de pierdere, bucurie, găsire și învățare. Viața Gabrielei Teleman poate fi împărțită într-un „înainte” și un „după”.

Citește în continuare

Primul job, primul război

Ana Maria Dima a devenit interesată de cooperarea pentru dezvoltare la 23 de ani. La 25, în mijlocul unui război civil, a învățat lecțiile grele ale meseriei pe care și-a ales-o.

Citește în continuare

Ani plini

Ami Oteanu e un sociolog și antropolog a cărei sete de a cunoaște și a face a purtat-o, în ultimii ani, prin zonele fierbinți ale lumii în curs de dezvoltare.

Citește în continuare

Al șaptelea optmiar

Alex Găvan urcă vârfuri de 8.000 de metri, fără oxigen suplimentar. În 2015 a urcat însă un alt fel de munte, nu mai puțin solicitant din punct de vedere al implicării.

Citește în continuare

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii