Se incarca...

Povești de succes

Povești de succes


Împreună – Începutul unei călătorii de la uitare la speranță

 „Viața în instituție nu era bună deloc. Toți făceam baie în aceeași apă. Ne îmbrăcam cu aceleași haine. Îmi amintesc că atunci când am ajuns nu aveam păduchi, dar după o perioadă în acel mediu părul meu era plin.”

Citește în continuare

Ospeție în spital

După 31 de ani de la înființare, în Institutul Mamei și Copilului din Chișinău s-au reparat și utilat corespunzător intrarea și două etaje din clădirea principală.


Citește în continuare

Reabilitarea grădinițelor din Republica Moldova

Pe fondul instabilității economice și politice, comunitățile din satele Republicii Moldova își pun speranța în atragerea de fonduri pentru a își duce la capăt proiectele. Despre impactul unui astfel de grant, acordat de către Guvernul Românei pentru reabilitarea a mai mult de jumătate din grădinițele Republicii Moldova.

Citește în continuare

Trei refugiate de război reconstruiesc un sat din sudul Georgiei

350 000 de oameni au fost forțați să își părăsească casele în urma războiului din 2008 din Abhazia și Osetia de Sud și să înceapă o altă viață în alte părti ale Georgiei. Aceasta este povestea a 3 femei refugiate, unite de dorința de a reconstrui comunitatea satului Tsintskaro, un sat aproape abandonat din sudul Georgiei.

Citește în continuare

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii