Reuniunea directorului general al RoAid, Cătălin Harnagea, cu Martin Ledolter, Director Executiv al Agenției austriece de Dezvoltare

În data de 12 septembrie 2018, Cătălin Harnagea, Directorul General al RoAid, a avut o întrevedere la Viena cu Martin Ledolter, Director Executiv al Agenției austriece de Dezvoltare (ADA).

Scopul principal al reuniunii a fost de a explora posibilitatea de cooperare între cele două agenții internaționale de Dezvoltare, în cadrul procesului de implicare a sectorului privat în punerea în aplicare a asistenței oficiale pentru dezvoltare.

La reuniune au participat, de asemenea, Heinz Habertheuer, director al Departamentului de Programe și Proiecte Internaționale din cadrul ADA, Ilie Bănică, ministru plenipotențiar la Ambasada României în Austria și Raluca Niță, Project Manager la RoAid.

Discuția a vizat diverse posibilități de colaborare între RoAid și ADA, cum ar fi organizarea unei vizite a Dr. Gunter Schall, șef al unității Private Sector & Development, la sediul RoAid, în scopul de a împărtăși expertiza sa în domeniu, precum și un stadiu de pregătire pentru personalul RoAid la sediul ADA.

Totodată, directorul general al RoAid și-a exprimat interesul de a face posibilă implicarea sectorului privat din România în proiectele dezvoltate de agenția austriacă în Republica Moldova.

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support