Se incarca...

RoAid, la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale

RoAid, la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale

Directorul General Adjunct al RoAid, domnul Cezar Cătălin Marin, participă săptămâna aceasta la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale, care are loc la Washington în perioada 16-22 aprilie 2018.

Cu prilejul acestui eveniment, reprezentantul RoAid a avut întâlniri cu domnul Didier Jacobs, economist la Oxfam America, doamna Ann Canela, vice-președintă a Universității Filantropice, doamna Ebere Okey-Onyema, directoare executivă a organizației HELWEI (Healthy Living and Women Empowerment Initiative) și cu alți experți în dezvoltare și asistență umanitară. 

Reuniunile de primăvară ale Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi ale Băncii Mondiale reunesc în fiecare an reprezentanți ai băncilor și instituțiilor financiare, miniștri de finanțe și specialiști în dezvoltare, reprezentanți din mediul academic și ONG-uri, pentru a discuta problemele de interes global, inclusiv perspectivele de dezvoltare globală, eradicarea sărăciei, eficiența asistenței pentru dezvoltare.

Evenimentul cuprinde conferințe, seminarii, forumuri, expoziții și alte evenimente având ca temă economia globală, dezvoltarea internațională și sistemul financiar global.


Mai multe detalii: http://www.imf.org/external/spring/2018/index.htm


#SpringMeetings

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii