Se incarca...

Identificare termeni de referință - sesiunea de finanțare II/2018 -> citește mai mult

09 mai 2018

Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare – RoAid lansează miercuri, 09.05.2018, anunţul pentru primirea propunerilor de proiecte din partea organizaţiilor neguvernamentale cu scopul identificării termenilor de referinţă aferenţi viitoarei sesiuni de finanţare, respectiv Sesiunea de finanţare nr. 2/2018 care va fi adresată acestora.


Termenii de referinţă urmăriţi sunt:


·         priorităţi de finanţare

Priorităţile de finanţare vor fi stabilite în funcţie de experienţa tematică şi/sau geografică a ONG-urilor, în baza propunerilor primite ca urmare a prezentului anunţ. Menţionăm faptul că, în stabilirea priorităţilor geografice RoAid va ţine cont de politica externă a României şi angajamentele asumate în calitate de stat membru al Uniunii Europene, al Organizaţiei Tratatului Nord-Atlantic (NATO), prin relaţii bilaterale ş.a.[1]


·         buget minim şi maxim de alocat/ grant. 

Aceste praguri vor fi stabilite în funcţie de propunerile primite.

 

Propiectele propuse trebuie să contribuie la îndeplinirea obiectivelor României în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD-uri), în acord cu Agenda 2030[2]. Prin finanțarea acordată de RoAid se va urmări spijinirea activităților organizaţiilor neguvernamentale având ca beneficiar ţările[3] eligibile pentru Asistență Oficială pentru Dezvoltare (AOD)[4].


Pentru mai multe informații privind anunţul pentru primirea propunerilor de proiecte din partea organizaţiilor neguvernamentale vă invităm să accesați Anunțul pentru identificarea termenilor de referință însoțit de Anexa 1, documente disponibile în dreapta paginii. 


[1] Pentru mai multe informaţii, consultaţi https://www.mae.ro/taxonomy/term/333/1      

[2] Pentru mai multe informații, consultați http://www.oecd.org/dac/sustainable-development-goals.htm

[3] prin ţări se înţelege orice entitate parteneră, publică sau privată, din ţările vizate, iar în cazul unor proiecte ce implică organiyarea de conferinţe, traininguri, seminarii ş.a. grupul ţintă al acestora va fi alcătuit din persoane din aceste ţări

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii