Se incarca...

Gala Solidarității Internaționale

16 decembrie 2015

Gala Solidarității Internaționale va celebra activitatea României în domeniul cooperării pentru dezvoltare internațională. Vă invităm să petrecem împreună două ore în care să vorbim despre cum românii și România sprijină comunități sau persoane din lumea întreagă, despre cum Uniunea Europeană este cel mai mare donator de la nivel global. Despre povești de viață, povești de succes, povești adevărate. Și despre cum schimbăm destine. Pentru că Viața nu e un joc. Empatia se învață.

Programul evenimentului
18.00 – 18.30 Primirea invitaților
18.30 – 19.30 Gala de premiere a celor mai importanți susținători și promotori ai solidarității internaționale din societatea civilă, mediul universitar, mass-media și sectorul public din România
19.30 – 20.30 Sesiune de networking și cină

Gazda evenimentului: Melania Medeleanu

Gala Solidarității Internaționale reprezintă evenimentul de închidere a Anului european pentru dezvoltare 2015, al cărui obiectiv general este de a informa şi de a creşte gradul de conştientizare la nivelul opiniei publice româneşti cu privire la politicile de cooperare pentru dezvoltare ale României şi Uniunii Europene şi de a stimula participarea activă în dezvoltarea internaţională.

http://www.prosolidaris.ro/

Gala Solidarității Internaționale este organizată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și finanțată de către Uniunea Europeană, Ministerul Afacerilor Externe prin programul RoAID, implementată cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) – Biroul Regional pentru Europa și Asia Centrală și de către Reprezentanța Comisiei Europene în România. Conținutul acestui material nu reprezintă poziția Uniunii Europene sau a Ministerului Afacerilor Externe.

CÂȘTIGĂTORII GALEI SOLIDARITĂȚII INTERNAȚIONALE 2015

Ziua mondială a refugiatului

20 iunie 2017

Această zi este dedicată, în primul rând, curajului, forței și perseverenței de care dau dovadă zecile de milioane de persoane strămutate forțat la nivel global din cauza conflictelor, persecuției și sărăciei.

Citește în continuare

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii