Se incarca...

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică

Începând cu 2011, Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică organizează programe de cercetare, inovație, și dezvoltare tehnologică, împreună cu instituțiile partenere din Republica Moldova, Turcia, Africa de Sud, Argentina și China. Din totalul fondurilor pentru anul 2013 (1,575,443 RON), mai mult de jumătate au fost direcționate către China.


Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP)

Ca urmare a „Protocolului de cooperare dintre ANP și Direcția Instituțiilor Penitenciare din Republica Moldova”, în 2012 ANP a oferit AOD pentru a susține taxele de școlarizare pentru studenți ai Școlii Naționale pentru Agenți Penitenciari din Republica Moldova.

În 2013, ANP a raportat o contribuție AOD de 143,914 RON, reprezentând suportul pentru implementarea Protocolului, costuri constituind contribuția României la implementarea programului „Consolidarea drepturilor omului bazate pe reforma sistemului de detenție Libian” și fondurile destinate implementării acordului semnat de ANP și Autoritatea Poliției Judiciare din Libia.


Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Între 2011 și 2014, a contribuit cu un total de 8,596,779 RON, în principal către Asociația Internațională pentru Controlul Semințelor (ISTA), Organizația Europeană Mediteraneeană pentru Controlul Plantelor (OEPP), Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO).

În 2014, Ministerul a contribuit cu 76,417 RON către Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), la un fond special pentru activități de cooperare în domeniul tehnologic.


Ministerul Culturii

Ministerul culturii a raportat în perioada 2011-2014 contribuții de 5,741,951 către UNESCO .


Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

 

A raportat contribuții multilaterale către Organizația Internațională a Muncii. Între 2012 și 2014 aceste contribuții au atins un total de 3,903,971 RON.


Agenția Națională de Integritate

În 2013, ANI a participat la și a organizat o serie de vizite și conferințe internaționale pentru împărtășirea de bune practici cu instituții partenere din Republica Moldova, China, Egipt, Armenia, China și Kenya.

În 2014, ANI a organizat și participat la vizite de lucru și a organizat workshopuri în domeniul anti-corupției.


Senatul României

 

Între 2013 și 2014, Senatul a monitorizat alegeri în Azerbaidjan și Albania, Serbia, Turcia, și Republica Moldova.Alte instituții guvernamentale au contribuit la ROAid:

 

Ministerul Societății Informaționale

Agenția Națională a Funcționarilor Publici

Agenția Națională pentru Administrare Fiscală

Guvernul României

Ministerul Apărării Naționale 

 

 

 

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii