Se incarca...

Școala Română de Dezvoltare (București, 4-6 iulie 2016)

04 iulie 2016

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND) organizează cea de-a noua ediție a Școlii Române de Dezvoltare, eveniment susținut de Ministerul român al Afacerilor Externe și implementat în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală.

Ediția de anul acesta este organizată în contextul noii agende globale și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă și își propune să crească gradul de conștientizare asupra expertizei României și a bunelor practici în calitate de donator internațional, implicând totodată instituțiile din România, organizațiile și experții în implementarea acestor obiective la nivel național și global.

Școala Română de Dezvoltare este un eveniment anual care aduce împreună comunitatea națională a actorilor care lucrează în dezvoltare într-un spațiu unic dedicat unui dialog deschis și constructiv. De-a lungul anilor, cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe, Școala Română de Dezvoltare a devenit o bună practică în regiune, reunind o diversitate de actori, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, mediului guvernamental, mediului academic și mass-mediei într-un exercițiu de schimb de expertiză și bune practici, rezultând într-o comunitate bine închegată, capabilă să adreseze recomandări pentru îmbunătățirea politicii naționale de cooperare pentru dezvoltare. 

Anul acesta Școala Română de dezvoltare va găzdui, printre ale sesiuni, un atelier despre finanțarea în dezvoltare și un eveniment conex despre cum să comunicăm mai bine Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Vă invităm să vizualizați agenda și conceptul evenimentului.

Vă așteptăm și pe pagina de Facebook pentru mai multe informații.

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii