Participare la forumul ONU privind Dezvoltarea Sustenabilă de la New York

În zilele 11 și 12 iulie, Cezar Cătălin Marin, Director General adjunt al RoAid și Oana Gârbea, manager de proiect au participat Forumul politic ONU la nivel înalt de la New York privind Dezvoltarea Sustenabilă. Participarea la sesiunile de lucru a fost o bună oportunitate de a discuta chestiuni importante pe tema forumului:  "Empowering people and ensuring inclusiveness and equality".

Forumul politic ONU la nivel înalt de la New York privind Dezvoltarea Sustenabilă în 2019 s-a organizat sub auspiciile Consiliului Economic și Social al ONU.

Cu această ocazie, au fost revizuite în profunzime următoarele obiective:

  • Obiectivul 4: Garantarea unei educații de calitate și promovarea oportunităților de învățare de-a lungul vieții pentru toți.
  • Obiectivul 8: Promovarea unei creșteri economice susținute, deschisă tuturor și durabilă, a ocupării depline și productive a forței de muncă și asigurarea de locuri de muncă decente pentru toți.
  • Obiectivul 10: Reducerea inegalităților în interiorul țărilor și între țări
  • Obiectivul 13: Luarea unor măsuri urgente de combatere a schimbărilor climatice și a impactului lor
  • Obiectivul 16: Promovarea unor societăți pașnice și incluzive pentru o dezvoltare durabilă, a accesului la justiție pentru toți și crearea unor instituții eficiente, responsabile și incluzive la toate nivelurile.

Mai multe informații despre forum:  https://sustainabledevelopment.un.org/hlpf/2019

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support