Se incarca...

Noutăți & informații

RoAid, la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale

Directorul General Adjunct al RoAid, domnul Cezar Cătălin Marin, participă săptămâna aceasta la reuniunea de primăvară a FMI și Bancii Mondiale, care are loc la Washington în perioada 16-22 aprilie 2018.

More

Inaugurarea Centrului de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis

20 aprilie 2018

Centrul de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis, primul de acest gen în Africa, a fost inaugurat joi, 19 aprilie, în cadrul Institutului Bourguiba de Limbi Moderne al Universităţii Tunis Al Manar, în prezenţa ministrului Afacerilor Externe, domnul Teodor Meleşcanu. Cu această ocazie, a fost realizată oficial donaţia de echipamente informatice şi electronice pentru Institutul menţionat, din partea Agenţiei Române pentru Dezvoltare – RoAid, precum şi o donaţie de carte românească.

More

26 de tineri din țări în curs de dezvoltare vor studia medicina și farmacia în România

19 aprilie 2018

Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid) și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (UMF Târgul Mureș) au încheiat astăzi, 19 aprilie 2018, un protocol de colaborare pentru promovarea obiectivelor naționale privind cooperarea internațională pentru dezvoltare, în domeniul educației superioare. 

More


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii