Se incarca...

Noutăți & informații

Planul Național de Lucru pentru Anul European pentru Dezvoltare 2015

25 martie 2015

Ministerul Afacerilor Externe al României și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare coordonează și implementează un Plan Național de Lucru pentru AED2015. Planul conține o serie de evenimente diverse ce au ca scop sporirea gradului de conștientizare în rândul audiențelor variate (de exemplu tineri, media, studenți și academia, societatea civilă) asupra tematicilor de dezvoltare.

More

Asistenţa pentru dezvoltare oferită de MAE altor state în 2015

09 februarie 2015

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a aprobat lista proiectelor/programelor/ contribuţiilor neafectate care vor fi finanţate din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare (AOD) pe anul 2015 al Ministerului Afacerilor Externe, în sumă totală de 10,1 milioane lei.

Află mai multe

Publicarea Raportului Național AOD pe anul 2013

23 decembrie 2014

Raportul național privind asistența oficială pentru dezvoltare acordată de România în anul 2013 este cel de de-al treilea raport elaboarat de Ministerul Afacerilor Externe în calitatea sa de coordonator al politicii României de cooperare internațională pentru dezvoltare. Raportul prezintă detalii despre sumele acordate de România la nivel național, cât și contribuțiile raportate de ministere de linii și instituții publice.

More


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii