Se incarca...

Noutăți & informații

Expoziția ”The artivist's guide to making the world a better place„

24 octombrie 2015

10 tineri artiști români au interpretat prin sculptură, artă digitală, pictură sau ilustrație problemele globale actuale de la schimbări climatice, la importanța egalității de gen, pace și securitare sau asistență umanitară. Lucrările lor pot fi văzute în cadrul expoziției „The artivist's guide on making the world a better place”- expoziție ce are loc pe 24-25 octombrie 2015 la Acuarela Bufet (str. Gina Patrichi, nr.3). Lucrările vor fi expuse până pe 30 noiembrie.

Artiști:
Andrei Argaetic, George Roșu, Raluca Băraru, Marian Mardare, Alina Anca, Loreta Isac, Nehotărât Alexandru, Victor Fota, Lartist, Vlad Baciu
Curator – Andrei Argaetic

Află mai multe

Consultare publică pentru un nou parteneriat între UE și țările ACP după 2020

15 octombrie 2015

Comisia Europeana și Serviciul de Acțiune Extern al Uniunii Europene au lansat o consultare publică generală cu privire la parteneriatul și relațiile de după anul 2020 dintre Uniunea Europeana și țările din Africa, Caraibe și Pacific.

Citește mai multe

Call pentru participanți din partea societății civile din România la programul de training “Reconstrucție și stabilizare post-conflict”

29 septembrie 2015

Ministerul Afacerilor Externe caută trei reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale din România pentru a participa la programul de training „Reconstrucție și stabilizare post-conflict”

More


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii