Se incarca...

Noutăți & informații

Semnare parteneriat cu Regatul Hașemit al Iordaniei

30 martie 2018

Astăzi, 30 martie 2018, a fost semnat Acordul de Implementare a proiectului „Sprijin pentru dezvoltare instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei", de către Dl. Cătălin Constantin Harnagea, Director General - RoAid, dl. Dr. Daniel Constantin Barbu, Președinte - Autoritatea Electorală Permanentă și dl. Aous Al-Qutaishat, în numele dlui. Dr. Khalid Kalaldeh - Comisia Electorală Independentă, instituția parteneră din Regatul Haşemit al Iordaniei.

citește în continuare

Delegația RoAid în Republica Moldova

30 martie 2018

În perioada 28-29 Martie 2018 o delegație a Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, condusă de domnul Cătălin Constantin Harnagea, în calitate de Director General, a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova cu scopul de a identifica nevoile și detaliile relevante implementării proiectelor de cooperare internațională pentru dezvoltare.

citește în continuare

Delegația RoAid la Amman

19 martie 2018

În perioada 14-18 Martie 2018, Cezar Cătălin Marin, Directorul General Adjunct al RoAid - Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, a condus delegația care a efectuat o vizită de lucru Amman, Regatul Haşemit al Iordaniei, cu scopul de a identifica potențialul unor proiecte în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare, din perspectiva diplomației economice.

citește în continuare


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii