Se incarca...

Noutăți & informații

Vizită la USAID - Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională

18 aprilie 2018

În data de 17 aprilie, domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct al RoAid, împreună cu domnul Vlad Cristian Șerban, project manager în cadrul RoAid, au efectuat o vizită de lucru la sediul central al USAID din Washington, Statele Unite.

More

Vizită de lucru în Ucraina

03 aprilie 2018

În perioada 2-5 aprilie, o delegație a Agenției RoAid condusă de domnul Cezar Cătălin Marin - Director General Adjunct, a desfășurat o vizită de lucru în Ucraina cu scopul identificării nevoilor de reabilitare a unității de primiri urgente din cadrul Spitalul Județean din Cernăuți.

Delegația a fost primită de consulul general al României la Cernăuți, doamna Eleonora Moldovan.

More

Semnare parteneriat cu Regatul Hașemit al Iordaniei

30 martie 2018

Astăzi, 30 martie 2018, a fost semnat Acordul de Implementare a proiectului „Sprijin pentru dezvoltare instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei", de către Dl. Cătălin Constantin Harnagea, Director General - RoAid, dl. Dr. Daniel Constantin Barbu, Președinte - Autoritatea Electorală Permanentă și dl. Aous Al-Qutaishat, în numele dlui. Dr. Khalid Kalaldeh - Comisia Electorală Independentă, instituția parteneră din Regatul Haşemit al Iordaniei.

citește în continuare


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii