Se incarca...


Școala Română de Dezvoltare (București, 4-6 iulie 2016)

04 iulie 2016

Școala Română de Dezvoltare este un eveniment unic care aduce împreună comunitatea națională a actorilor ce lucrează în dezvoltare. Ediția de anul acesta este organizată în contextul noii agende globale și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Află mai multe

Summitul Umanitar Mondial

23 mai 2016

Summitul este organizat la apelul secretarului General al Națiunilor Unite Ban Ki-moon pentru un răspuns global pentru adresarea suferinței milioanelor de oameni afectați de crizele umanitare și reprezintă o oportunitate pentru a confrunta problemele globale în ceea ce privește acțiunea umanitară și a lupta pentru încheierea conflictelor, reducerea riscurilor și atenuarea suferinței.

află mai multe

Dezvoltarea Romaniei si politicile anti-saracie. Eficienta raspunsurilor nationale date unei problematici internationale

27 mai 2016

Evenimentul va aduce în discuție politicile anti-sărăcie la nivel național și perspectivele pentru dezvoltarea româniei, dar și politicile anti-sărăcie la nivel internațional.

More

Festivalul Zilele Africii

25 mai 2016

Între 25 și 28 mai va avea loc Festivalul Zilele Africii.

află mai multe

One World Romania

21 martie 2016

Între 21 și 27 martie are loc festivalul internațional de film documentar și drepturile omului One World Romania.

află mai multe detalii

Ziua Mondială a Justiției Sociale

20 februarie 2016

Pe 20 februarie sărbătorim Ziua Mondială a Justiției Sociale. În acest an, tema este 'O tranziție justă - economii și societăți sustenabile din punct de vedere al mediului'.

află mai multe detalii

Gala Solidarității Internaționale

16 decembrie 2015

Gala Solidarității Internaționale va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Naționale ”I.L. Caragiale” din București. Gala va încheia Anul European pentru Dezvoltare și va celebra activitatea României în domeniul cooperării pentru dezvoltare internațională. http://www.prosolidaris.ro/

Află mai multe detalii

Expoziția ”The artivist's guide to making the world a better place„

24 octombrie 2015

10 tineri artiști români au interpretat prin sculptură, artă digitală, pictură sau ilustrație problemele globale actuale de la schimbări climatice, la importanța egalității de gen, pace și securitare sau asistență umanitară. Lucrările lor pot fi văzute în cadrul expoziției „The artivist's guide on making the world a better place”- expoziție ce are loc pe 24-25 octombrie 2015 la Acuarela Bufet (str. Gina Patrichi, nr.3). Lucrările vor fi expuse până pe 30 noiembrie.

Artiști:
Andrei Argaetic, George Roșu, Raluca Băraru, Marian Mardare, Alina Anca, Loreta Isac, Nehotărât Alexandru, Victor Fota, Lartist, Vlad Baciu
Curator – Andrei Argaetic

Află mai multe

Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei

17 octombrie 2015

Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei este sărbătorită în fiecare an pe 17 octombrie

Află mai multe

Ziua Internațională a Păcii

21 septembrie 2015

Ziua Internațională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. Află mai multe aici.

Află mai multe

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii