Se incarca...


Vizită la USAID - Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională

18 aprilie 2018

În data de 17 aprilie, domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct al RoAid, împreună cu domnul Vlad Cristian Șerban, project manager în cadrul RoAid, au efectuat o vizită de lucru la sediul central al USAID din Washington, Statele Unite.

More

Vizită de lucru în Ucraina

03 aprilie 2018

În perioada 2-5 aprilie, o delegație a Agenției RoAid condusă de domnul Cezar Cătălin Marin - Director General Adjunct, a desfășurat o vizită de lucru în Ucraina cu scopul identificării nevoilor de reabilitare a unității de primiri urgente din cadrul Spitalul Județean din Cernăuți.

Delegația a fost primită de consulul general al României la Cernăuți, doamna Eleonora Moldovan.

More

Semnare parteneriat cu Regatul Hașemit al Iordaniei

30 martie 2018

Astăzi, 30 martie 2018, a fost semnat Acordul de Implementare a proiectului „Sprijin pentru dezvoltare instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei", de către Dl. Cătălin Constantin Harnagea, Director General - RoAid, dl. Dr. Daniel Constantin Barbu, Președinte - Autoritatea Electorală Permanentă și dl. Aous Al-Qutaishat, în numele dlui. Dr. Khalid Kalaldeh - Comisia Electorală Independentă, instituția parteneră din Regatul Haşemit al Iordaniei.

citește în continuare

Delegația RoAid în Republica Moldova

30 martie 2018

În perioada 28-29 Martie 2018 o delegație a Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, condusă de domnul Cătălin Constantin Harnagea, în calitate de Director General, a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova cu scopul de a identifica nevoile și detaliile relevante implementării proiectelor de cooperare internațională pentru dezvoltare.

citește în continuare

Delegația RoAid la Amman

19 martie 2018

În perioada 14-18 Martie 2018, Cezar Cătălin Marin, Directorul General Adjunct al RoAid - Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, a condus delegația care a efectuat o vizită de lucru Amman, Regatul Haşemit al Iordaniei, cu scopul de a identifica potențialul unor proiecte în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare, din perspectiva diplomației economice.

citește în continuare

Gala Solidarității Internaționale

11 decembrie 2017

Gala Solidarității Internaționale va premia cei mai importanți susținători și promotori ai solidarității internaționale din societatea civilă, presă, mediul academic, mediul de afaceri și sectorul public din România.

Citește în continuare

Școala Română de Dezvoltare (București, 4-6 iulie 2016)

04 iulie 2016

Școala Română de Dezvoltare este un eveniment unic care aduce împreună comunitatea națională a actorilor ce lucrează în dezvoltare. Ediția de anul acesta este organizată în contextul noii agende globale și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Află mai multe

Summitul Umanitar Mondial

23 mai 2016

Summitul este organizat la apelul secretarului General al Națiunilor Unite Ban Ki-moon pentru un răspuns global pentru adresarea suferinței milioanelor de oameni afectați de crizele umanitare și reprezintă o oportunitate pentru a confrunta problemele globale în ceea ce privește acțiunea umanitară și a lupta pentru încheierea conflictelor, reducerea riscurilor și atenuarea suferinței.

află mai multe

Dezvoltarea Romaniei si politicile anti-saracie. Eficienta raspunsurilor nationale date unei problematici internationale

27 mai 2016

Evenimentul va aduce în discuție politicile anti-sărăcie la nivel național și perspectivele pentru dezvoltarea româniei, dar și politicile anti-sărăcie la nivel internațional.

More

Festivalul Zilele Africii

25 mai 2016

Între 25 și 28 mai va avea loc Festivalul Zilele Africii.

află mai multe

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii