Se incarca...


Aid&Trade / Ajutor&Comerț, Londra 2018: Evenimentul global al anului în domeniul umanitar

Marea Britanie a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului „AID&Trade - Ajutor&Comerț, Evenimentul global al anului în domeniul umanitar”, ce a avut loc pe 25-26 aprilie 2018, la Londra.

More

Training pentru Comisia Electorală Independentă din Iordania

În data de 5 iulie, în cadrul proiectului ”Sprijin pentru dezvoltarea instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei”, s-a desfășurat un curs de formare susținut de doamna Ingrid Bicu de la Autoritatea Electorală Permanentă din România, pentru Comisia Electorală Independentă din Amman, Regatul Haşemit al Iordaniei.
More

Lansarea proiectului „Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova”

28 mai 2018

În data de 28 mai 2018 a avut loc lansarea proiectului Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova, implementat cu sprijinul Ministerului de Externe din Suedia în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare și Serviciul de Telecomunicații Speciale din România. La eveniment au participat conducerea Serviciului 112 din Republica Moldova, reprezentanții RoAid și STS, precum și ai Ambasadelor Suediei și României. 

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

Admin Aod

Comunicat de presă privind concluziile Conferinţei știinţifice cu tema ”Egalitatea votului”, organizată de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneția și ale Conferinței internaționale a AEP  cu tema „Alegeri libere, parlamente și formarea națiunii” (Sinaia, 3-6 mai 2018) .

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

În perioada 3 - 6 mai, vor avea loc la Sinaia două evenimente internaţionale cu tematică electorală

RoAid, împreuna cu Autoritatea Electorală Permanentă, sprijină participarea delegației Comisiei Electorale Independente din Regatul Haşemit al Iordaniei, contribuind astfel la transferul de experitza din cadrul proiectului de asistenta pentru dezvoltare ce se afla in curs de implementare.

More

Experiență în asistența umanitară

Crucea Roșie din Florida de Sud marchează 100 de ani de activitate în salvarea de vieți omenești. 
Domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct, și domnul Vlad Cristian Șerban, manager de proiect în cadrul RoAid, au vizitat expoziția tematică deschisă cu acest prilej la muzeul Coral Gables din Florida.

More

Consolidarea relațiilor România-Polonia în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare

Vineri, 20 aprilie, Roland Chojnacki de la Departamentul de Cooperare pentru Dezvoltare din Ministerul Afacerilor Externe din Polonia s-a aflat în vizită de lucru la București, pentru a un schimb de experiență în domeniu.

More

Conferința „Zilele europene de sprijin parental și educație parentală”

În perioada 19-20 Aprilie 2018 a avut loc la Iași conferința „Zilele europene de sprijin parental și educație parentală” organizată de UNICEF în parteneriat cu HoltIS, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Comisia pentru invățământ, știință, tineret și sport. 

More

Întâlnire între RoAid și UNFPA pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale femeilor și tinerilor din Republica Moldova

În data de 18 aprilie, domnul Cătălin Harnagea, directorul general al RoAid, s-a întâlnit cu o delegație a Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA). 

More

RoAid, la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale

Directorul General Adjunct al RoAid, domnul Cezar Cătălin Marin, participă săptămâna aceasta la reuniunea de primăvară a FMI și Bancii Mondiale, care are loc la Washington în perioada 16-22 aprilie 2018.

More

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii