Se incarca...


Cooperare româno-japoneză pentru proiecte comune de dezvoltare

În cadrul unei vizite la sediul Agenţiei japoneze de cooperare internaţională (JICA) din Tokyo, directorul general RoAid, domnul Cătălin Harnagea, împreună cu Președintele JICA, domnul Shinichi Kitaoka, au discutat despre colaborarea celor două agenții de cooperare în vederea asigurării asistenței oficiale pentru dezvoltare în Republica Moldova, Balcanii de Vest, țările din jurul Mării Negre și Africa.

More

Polițiști de frontieră din Georgia, instruiți în România în domeniul supravegherii maritime

Un număr de 15 ofițeri georgieni s-au aflat în România, între 17 - 21 septembrie, în calitate de participanți la un program de formare și schimb de experiență găzduit de Poliția de Frontieră Română și de Sistemul Complex de Observare, Supraveghere și Control al Traficului pe Marea Neagră (SCOMAR).

More

Semnarea acordului de parteneriat între Roaid și KOICA - Agenția de cooperare internațională din Coreea de Sud


More

România va oferi expertiză în combaterea criminalității transfrontaliere și a criminalității cibernetice în statele din Caraibe

În luna octombrie a acestui an, Agenția RoAid în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) va derula un proiect de formare pentru ofițeri ai instituțiilor de aplicare a legii din Comunitatea Caraibelor (CARICOM) și din Cuba.

More

Aid&Trade / Ajutor&Comerț, Londra 2018: Evenimentul global al anului în domeniul umanitar

Marea Britanie a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului „AID&Trade - Ajutor&Comerț, Evenimentul global al anului în domeniul umanitar”, ce a avut loc pe 25-26 aprilie 2018, la Londra.

More

Training pentru Comisia Electorală Independentă din Iordania

În data de 5 iulie, în cadrul proiectului ”Sprijin pentru dezvoltarea instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei”, s-a desfășurat un curs de formare susținut de doamna Ingrid Bicu de la Autoritatea Electorală Permanentă din România, pentru Comisia Electorală Independentă din Amman, Regatul Haşemit al Iordaniei.
More

Lansarea proiectului „Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova”

28 mai 2018

În data de 28 mai 2018 a avut loc lansarea proiectului Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova, implementat cu sprijinul Ministerului de Externe din Suedia în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare și Serviciul de Telecomunicații Speciale din România. La eveniment au participat conducerea Serviciului 112 din Republica Moldova, reprezentanții RoAid și STS, precum și ai Ambasadelor Suediei și României. 

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

Admin Aod

Comunicat de presă privind concluziile Conferinţei știinţifice cu tema ”Egalitatea votului”, organizată de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneția și ale Conferinței internaționale a AEP  cu tema „Alegeri libere, parlamente și formarea națiunii” (Sinaia, 3-6 mai 2018) .

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

În perioada 3 - 6 mai, vor avea loc la Sinaia două evenimente internaţionale cu tematică electorală

RoAid, împreuna cu Autoritatea Electorală Permanentă, sprijină participarea delegației Comisiei Electorale Independente din Regatul Haşemit al Iordaniei, contribuind astfel la transferul de experitza din cadrul proiectului de asistenta pentru dezvoltare ce se afla in curs de implementare.

More

Experiență în asistența umanitară

Crucea Roșie din Florida de Sud marchează 100 de ani de activitate în salvarea de vieți omenești. 
Domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct, și domnul Vlad Cristian Șerban, manager de proiect în cadrul RoAid, au vizitat expoziția tematică deschisă cu acest prilej la muzeul Coral Gables din Florida.

More

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii