Se incarca...

Participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la Conferinţa de lansare, în România, a Anului European pentru Dezvoltare 2015

16 februarie 2015

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va participa marți, 17 februarie 2015, începând cu ora 9:00, la Conferinţa de lansare a Anului European pentru Dezvoltare  2015, care va avea loc la Biblioteca Naţională a României, Bd. Unirii, nr. 22.

află mai multe detalii

MAE salută marcarea Anului European pentru Dezvoltare - 2015

Ministerul Afacerilor Externe salută marcarea Anului European pentru Dezvoltare în 2015, prilej cu care  sunt aduse în atenţia publică subiecte precum rolul şi responsabilitatea României, ca stat membru al Uniunii Europene, în ceea ce priveşte eforturile de dezvoltare globală şi de eradicare a sărăciei.


More

Participarea secretarului de stat, Radu Podgorean, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe dedicată miniştrilor responsabili de cooperarea internaţională pentru dezvoltare

20 iulie 2014

Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu parlamentul, Radu Podgorean, a participat,  în perioada 14-15 iulie 2014, la Florenţa, la reuniunea informală a Consiliului Afaceri Externe (CAE), în formatul dedicat miniştrilor responsabili de cooperarea internaţională pentru dezvoltare.

More


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii