Întâlnire de lucru în vederea pregătirii proiectului în domeniul electoral în Iordania

Astăzi, 3 iunie, la sediul RoAid, a avut loc întâlnirea directorului general adjunct, Cezar Cătălin Marin, cu Aous Qutaishat, consilier al președintelui Comisiei Electorale Independente din Iordania. Întâlnirea a avut ca obiectiv pregătirea demarării proiectului „Dezvoltarea capacității instituționale în domeniul asistenței electorale-continuarea parteneriatului și a proiectului implementat în 2018” (în baza unui memorandum de înțelegere semnat pentru o perioadă de 10 ani între Autoritatea Electorală Permanente din România și IEC-Comisia Electorală Independentă din Iordania). Proiectul este inclus în Planul Anual de cooperare internațională și asistență umanitară 2019.

Din partea RoAid au mai participat la întâlnire Vlad Șerban, Oana Gârbea, Angela Sima și Julien Șerban, manageri de proiect în cadrul agenției.

Comisia Electorală Independentă (CEI) din Iordania a fost, în anul 2018, partener împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) într-un proiect de asistență oficială pentru dezvoltare implementat cu sprijinul RoAid.

În anul 2019 se prevede continuarea acestei cooperări, care vizează transferul de expertiză de specialitate din domeniul electoral, în cadrul unor vizite de lucru și seminarii desfășurate la București și Amman.

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support