Încheierea protocolului de colaborare între RoAid și Asociația pentru Smart City și Mobilitate

Astăzi, 15 februarie, a fost semnat protocolul de colaborare între Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid) și Asociația pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM), de către Cătălin Harnagea, directorul general al RoAid, respectiv Eduard Dumitrașcu, președintele ARSCM.

Documentul semnat astăzi este primul pas către implicarea sectorului de dezvoltare a comunităților creativ-inteligente în proiectele de cooperare internaționale pentru dezvoltare ale României.

Asociația pentru Smart City și Mobilitate urmărește dezvoltarea comunităților creativ-inteligente și a Industriei Smart City; promovarea conceptelor privind Industria Smart City, educarea decidenților, realizarea de studii și lucrări de specialitate ș.a., urmând a fi un partener al RoAid în transferul de expertiză pentru dezvoltarea în țările beneficiare.

ARSCM reprezintă prima organizație profesională din România a celor care participă la dezvoltarea orașelor – dezvoltatori, producători , furnizori de servicii și beneficiari – ministere, primării, consilii locale, etc. În acest sens, asociația sprijină instituțiile și societățile comerciale care vor să ajute la dezvoltarea orașelor și comunităților . În aceeași măsură vine și în sprijinul beneficiarilor cu soluții concrete, proiecte, opțiuni de finanțare și specialiști în domeniu.

about author
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support